Gör er röst hörd! Annonsera i RadioWix

Belys era senaste produkter, förmånliga tjänster eller aktuella kampanjerbjudanden på ett kostnadseffektivt sätt genom oss! Via RadioWix når ni ut till en köpstark målgrupp av 30.000 potentiella lyssnare i Östergötlands läns sydligaste område respektive Kalmar läns norra del. Under sommarperioden växer siffran till otroliga 1000.000 potentiella lyssnare genom en ytterst stor andel sommarboende samt även turism.

Som minimum sänds samtliga reklamer 24 gånger per dygn inom ramen av det antal veckor som ingår i kundens valda reklampaket. Vi tillhandahåller reklamproduktion här på plats, en arbetsgrupp som jobbar med allt från idé och manus till inspelning, slutredigering och mastering. Vi tar inte ut några löpande timpriser, utan all produktion ingår i priset för respektive reklampaket.

Kanalen sänder dygnet runt alla dagar om året under devisen “Musik för alla”, våra spellistor är där med till 95% bestående av de främsta hitlåtarna från tiden 1950- till 1990-tal. Vår tablå består av allt från morgonprogram med lättsamma ämnen för diskussion med gäster i livesändning, lunchprogram med lokalt nyhetsfokus och vidare till rena musikprogram inom olika genrer. Det bland mycket annat!

Ja tack, jag vill bli kontaktad inom kort av RadioWix säljare för att diskutera reklamlösningar som passar mina behov och önskemål bäst

Orginalsponsorer

Samarbetspartners

Light Sponsorer