Eva’s Mallacå

Med Eva Andersson

Eva Andersson heter jag som talar till er i etern på måndagar kl.18:00 i Eva’s Mallacå. Vem är då Eva Andersson?? En tjej som har uppnått en aktningsvärd ålder….. Ett mått på det är att när man böjer sig ner för att knyta skorna så funderar man på om det är något mer man kan uträtta när man ändå är där nere…………

Jag bor lite utanför Valdemarsvik, på vägen mot Gusum, i ett hus. Det innebär att några fritidsproblem har jag INTE. Tidigare så har hundar varit ett stort intresse. I 25 år har jag varit aktiv i Valdemarsviks Brukshund klubb. Det var också där jag kom i kontakt med RadioWix. Började med att göra Hundtimmen men 15/2 2010 så sändes första programmet av Eva´s Mallacå.

Annars är jag väl en person som gillar ordning å reda (vissa påstår att jag är pott tränad med k-pist) är grymt morgontrött, gillar INTE tekniska prylar typ datorer med vidhängande bråte (de krånglar mest när jag ska försöka tygla dessa tingestar) jag gillar att vara ute, fixa i trädgården eller gå en promenad, jag gillar också dom små sakerna i vardagen som gör att man faktiskt gillar vardagar också!!

Vad är då Eva’s Mallacå? Ett program som innehåller mycke musik och en lika stor dos av  värdelöst vetande om artister och låtar. Musiken är en salig blandning. Jag ser mej själv som allätare av musik och då blir ju blandning därefter. Rock, dansband, klassisk musik, nytt, gamla godingar you name it!! Du som lyssnar kan också önska musik om du vill.

Å när man minst anar de så kan de bli en tävling, ett tips om en enkel å god maträtt eller nått som gör livet lite enklare. Även en å annan intressant gäst.

Så lyssna på Eva’s Mallacå om du gillar musik! Jajamen gott å blandat blir de!!

Programansvarig

Har du frågor eller önskemål angående Eva’s Mallacå så kontakta mig på evasmallaca@radiowix.se.

Programtider

Sänds: Måndagar 18:00

Repris: Lördagar 13:00

Tidigare Program

Orginalsponsorer

Programtider

Sänds Måndagar kl. 18.00, R Lör kl.13

Tidigare program

23 nov I kvällens program blir det musik från Saturday Night Fever och från stora artister så som Michael Jackson & Bruce Springsteen m.fl.

16 nov I kvällens program blir det både jazz, hårdrock och vacker panflöjt!

Samarbetspartners

Light Sponsorer