Allsångsmåndag 2017

Måndag 13.30

Allsångsmåndag

Allt eller inget

Måndagar 12:00

Bra musik blandas med minnen och funderingar, en och annan skröna brukar det bli också och ju mer osannolik skrönan är desto större är chansen att den är sann. Vi hörs, hoppas jag!

Brittmix

Torsdag 18:00

Britt Wimarsson underhåller i en timmes tid med det mesta mellan himmel och jord och en stor portion humor däremellan.

Dansbandsmix

Onsdagar 12:00

Dansbandsmix är ett av RadioWix äldsta program, som från början leddes av Kenth Björling under något år, sen tog jag Mårten Carlsson över efter en tids frånvaro i radions tablå.

DJ Pacemaker

Fredagar 15:00

I DJ Pacemaker blandar jag de mesta stilar, allt från schlager till rock. Som gammal DJ vill jag att alla ska kunna lyssna och tycka om mitt program. Hoppas att du kan hitta något som förgyller din fredagskväll.

Eva’s Mallacå

Måndagar 18:00

Vad är då Eva’s Mallacå? Ett program som innehåller mycke musik och en lika stor dos av  värdelöst vetande om artister och låtar. Musiken är en salig blandning. Jag ser mej själv som allätare av musik och då blir ju blandning därefter.

Gäst hos Hasse

Torsdagar 14:00

Gäst hos Hasse är programmet där vi lär känna intressanta gäster lite mera. Går lite djupare och tar reda lite på vem det är som döljer sig bakom namnet. Det sker i form av ett samtal varvat med musik. Bland annat får gästen själv önska ett par låtar.

Här kan ni återhöra utvalda intervjuer ur blandade program från tidigare sändningar. Allt ifrån telefonintervjuer till liveupptagningar med exempelvis artister i samband med deras då aktuella turnéer och nya skivsläpp.

Jakt och Vilt

Måndagar 10.00

Jakt och vilt -Med Jarl ”Jalle” Karlsson och Sören Kjellgren

Lunchronden

Tisdagar 12:00

Lunchronden tisdag är  ett lättsamt ”prat och musikprogram”. Bertil Guve och Lasse Svensson talar om vad som skrivs i media om Valdemarsviks och Västerviks kommun och annat.

Mårten på vift

Reportageprogram vid specifika tillfällen

Mårten på vift – personliga intervjuer med intressanta personligheter från vår kommun, alltifrån politiker, företagsledare till folk på byn etc.

Nannas Vibbar

Torsdagar (jämna veckor) 11:00

I Nannas Vibbar kan ni egentligen bara vara säkra på en sak, förr eller senare dyker han upp – Johnny Cash!

Nils Liedholm Cup 2017

29-30 juni, 1-2 juli 2017

Vi var på plats under Nils Liedholm Cup 2015 precis som tidigare år. Vi intervjuade spelare -ledare, funktionärer och gäster vilket brukar uppskattats mycket av alla. Resultatuppföljning från matcher m.m som vi vet är populärt på arbetsplatser och i hemmiljö.

Orka prata

Tisdag 17.00

Orka Prata -Programmet med blandade ungdomar.

Radiokyrkan

Söndagar 16:30

Radiokyrkan önskar förmedla glädje och hopp till dig i tillvaron. Vi talar utifrån Bibeln – Guds Ord, och spelar sånger med kristen text och innehåll.

RadioWix firade 10 år, den 25 oktober 2017 firades detta med en livesändning från centrala Valdemarsvik med en kavalkad av spännande intervjuer och uppträdande artister. Allt med ett fokus på lokal anknytning.

Rockkväll

Torsdagar 19:00

Rockkväll är ett lättsamt musikprogram som Mårten Carlsson är programledare för sedan några år tillbaka. Musikfokus ligger på det melodiska planet från 70-tal och fram till modern tid.

Wixpratarna 2015

JUN-AUG 2015

Under hela sju veckor kommer ni kunna höra årets wixpratare här i RadioWix, varje tisdag kl. 10.00, med start den 30:e juni. Med Krister Mattson, Lisbeth Blomberg, Harald Hjalmarsson, Rune Söderlund, Anders Bockgård, Hans A. Andersson och Magnus Höjer.

Marie Dimpker 11/7 10.00 Roland Engdahl 18/7 10.00 Musiker i Max Rogers,Cafébandet Café Norrköping, Peking Big Band! Accompangerar olika artister i Sverige mm Han är 52 år, musiklärare i Valdemarsviks kommun, Bor i Söderköping, spelar ofta lunchmusik på Brunnen i Söderköping bland annat. Trombon som huvudinstrument. Anna-Lena Eriksson 25/7 10.00 Bor i Valdemarsvik. Intressen: Natur, fågelskådning, hundar och hundträning, musik och litteratur, familjeliv Familj: Gift två barn ett bonusbarn och två barnbarn. Gert Gustafsson 1/8 10.00 Sjökapten boendes i Blackstad. Tobias Ahlstedt 8/8 10.00 Entreprenör boendes i Västervik.

Orginalsponsorer

Valdemarsviks Sparbank
PoweredBy Fogelvik Estate
Företagarna
Västerviks Bostadsbolag
PoweredBy Allvärmeteknik
Gamleby Centrum
Västerviks Stadshotell
valdemarsvikskommun_originalsponsor

Samarbetspartners

Light Sponsorer